facebook tracking
Verksamhetsområde

Communicate

Connect

Communicate

Telekommunikation är kanske den bransch som står för dagens och morgondagens viktigaste infrastruktur. Här är du i allra högsta grad med och formar morgondagens hållbara samhälle.

Vår verksamhetsinriktning handlar om fiberinfrastruktur, mobila och fasta nät, IOT och passiv/aktiv infrastruktur. Vi erbjuder bland annat konsulttjänster som teknisk expertis, driftsansvar, skräddarsydda projektteam och affärsinnovation. 

Genom affärsområdet Communicate får våra kunder tillgång till konsulter som är experter på att ta fram funktionella och kostnadseffektiva affärslösningar som optimerar deras verksamhetsbehov. Vi hjälper till med analyser, planering, upphandling, implementering, drift, dokumentation, utveckling, implementering och utbildning. 

Communicate innefattar väldigt många spännande områden. Våra konsulter jobbar med allt från radio, fiberutbyggnad, SA och transmission till mobilnät, från tunnelbanan till fjällen!

Du kan till exempel jobba med:

 • Nätplanering och nätdesign

Det är viktigt att säkra en långsiktigt hållbar utbyggnad av nät. Vinnergi hjälper kunder att planera och designa nät med både dagens behov och framtida utbyggnadsmöjligheter i åtanke.

 • Projektering

Vi gör grov- och detaljprojekteringar som omfattar allt från kostnadsuppskattning & materialval till arbetsritningar, materiallistor för inköp och grävtillstånd och markavtal.

 • Integration
 • Dokumentation

Pålitlig dokumentation är viktigt för t.ex. framtida utbyggnad. Vi tar oss an att komplettera, migrera & digitalisera befintlig dokumentation, upprätta ny och sätta upp bra förvaltningsrutiner.

 • Projektledning

Vi hjälper våra kunder att styra hela eller delar av projekt.


Vår kultur drivs av glädje

Vi vet att glädje och motivation är naturliga förutsättningar för personlig utveckling och lärande. Det är något vi försöker stimulera varje dag i veckan.

Vår tillväxt börjar med våra medarbetare. Vårt uppdrag är att ge alla kraften att växa som människa så var och en kan nå sin fulla potential. För vi för övertygande om att när arbetsglädje, livskvalitet och affärsutveckling lever i symbios kommer energiutväxlingen att skapa rätt förutsättningar för att nå mästerliga resultat.

 

Varför jobba hos oss?

På Vinnergi får du utvecklas som du vill och ha roligt på jobbet. Det är faktiskt vårt största fokus. Vi har en rad förmåner som alla andra men här är några av de vi tror mest på!

 

 • Personlig utveckling

  Utveckling är en stark mänsklig drivkraft och här får du odla den. Förutom forum för utbyte med kollegor, konferenser och kurser, så får du också 40 timmar per år att lägga på valfri kompetensutveckling. De kan läggas på ideellt arbete i Afrika eller på en projektörsutbildning. Du väljer!

 • Balans mellan vardag och jobb

  Långsiktighet är ett av våra värdeord och vi vill att våra medarbetare ska må bra, länge. Här premieras inte 80-timmarsveckor, istället vill vi uppmuntra till ett hållbart arbetsliv och jobba förebyggande med hälsa och det är en viktig del av vårt ledarskap.

 • Bidra till ett bättre samhälle

  Vinnergi har en aktiv CSR-avdelning! Ledningen har miljö & mångfaldsfrågor högt på agendan. Varje år sponsrar vi också ungdomsidrott, inom vårt koncept Go HERO loggar vi vår träning och varje svettig timme blir pengar till en organisation som medarbetarna väljer. Många av våra initiativ kommer från medarbetarna själva, så om du har en idé för att hjälpa finns alla möjligheter att förverkliga den!

 • Vinnergi är medarbetarägt

  Vi tror att om våra medarbetare är delägare fattas långsiktiga beslut, vi är motiverade på ett annat sätt och vi blir framgångsrika även på lång sikt. Vi strävar efter att ge så många medarbetare som möjligt chansen att bli delägare. Delägare eller ej – alla anställda är med och delar på vinsten!

Sankt Larsgatan 3
582 24 Linköping Vägbeskrivning pierre.wallgren@vinnergi.se +46 709 39 69 64

Avesta


774 30 Avesta Vägbeskrivning

Borås


503 34 Borås Vägbeskrivning

Göteborg

Anders Personsgatan 16
416 64 Göteborg Vägbeskrivning david.bjorklund@vinnergi.se +46 706 75 88 76

Helsingborg


252 23 Helsingborg Vägbeskrivning

Kalmar

Södra Malmgatan
392 34 Kalmar Vägbeskrivning erik.wistrom@vinnergi.se 070 360 01 60

Karlstad

Kungsgatan 7
652 24 Karlstad Vägbeskrivning jonas.widen@vinnergi.se +46 725 67 16 35

Köping


731 30 Köping Vägbeskrivning

Malmö

Fredriksbergsgatan 16
212 11 Malmö Vägbeskrivning mikael.steinholtz@vinnergi.se +46 725 26 67 11

Stockholm

Gustavslundsvägen 145
167 51 Stockholm Vägbeskrivning sara.kebert@vinnergi.se +46 739 20 32 02

Sundsvall

Skönsbergsvägen 3
856 41 Sundsvall Vägbeskrivning erik.rydja@vinnergi.se +46 727 33 37 12

Trollhättan


461 34 Trollhättan Vägbeskrivning

Umeå


903 28 Umeå Vägbeskrivning

Uppsala


753 20 Uppsala Vägbeskrivning

Västerås


722 12 Västerås Vägbeskrivning

Örebro


703 61 Örebro Vägbeskrivning

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@vinnergi.se
 • Ann-Sofie Rexeke
 • Björn Ståhlnacke
 • Caroline Lindahl
 • David Björklund
 • Elin Jakobsson
 • Emil Blomberg
 • Erik Rydja
 • Fredrik Augustsson
 • Fredrik Fahlman
 • Henrik Johansson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor