Verksamhetsområde

Living

Connect

Living

Den digitala revolutionen håller på att förändra vårt sätt att färdas, arbeta och bo. Idag ställs vi inför ständiga samhällsutmaningar. 

Inom affärsområdet Living löser vi utmaningar för i första hand verksamheter inom industri- och fastighetssektorn. Från till exempel sjukhus, sjukvårdsinrättningar, kontor, laboratorier och skolor till hotell, industrianläggningar och bostäder. Våra fastigheter kommer att kopplas upp utan att vi lyfter ett finger när smart teknik byggs in. 

Vi finns för att våra kunder ska framtidssäkra elförsörjningen och bli en del av en ny intelligent infrastruktur där ”connectivitet” som verksamhetsstöd blir en självklarhet. Genomtänkta och väl genomförda elingenjörstjänster är investeringar som tillför hållbara affärsvärden. 

Vi erbjuder vi tjänster som till exempel kanalisation, kraft, belysning, teletekniska system, säkerhetssystem, ställverk, hissanläggningar med mera. 

Våra elingenjörer bedömer behov och föreslår tekniska lösningar för att optimera driftsäkerhet, funktion och ekonomi. Ett nära samarbete med våra kunder säkerställer hög kvalitet och högsta värde. 

Vi hjälper även till med smarta sensornätverk där fastighetsägaren har ständig tillgång till aktuell information och kan sköta drift, underhåll och bevakning på distans. I hemmet gör sakernas internet, IOT, att i princip alla aktiviteter kan monitoreras och styras av t ex artificiell intelligens. 

Även städerna görs smartare genom insamlande och analys av informationen från uppkopplade fastigheter. Hur våra kunder använder fastigheterna kan tillsammans med våra lösningar bli drivmedlet i framtidens IOT-lösningar för en hållbar stad. 

Resultaten blir konkreta mervärden som ökar kundens lönsamhet. Från ett boende med hög komfort till en effektiv produktion och en säker arbetsmiljö. 

Våra experter inom tjänsteområdet Kollektivtrafik skapar förutsättningar för att människor skall färdas kollektivt med tåg på ett säkert och effektivt sätt. 

Vår samlade erfarenhet inom telekom, kontaktledningar, lågspänning och kraftförsörjning hjälper våra kunder att säkerställa en effektiv elkraft som driver tågen framåt och säkerställer att signal- och teleanläggningarna fungerar utan avbrott. 

När infrastrukturen utvecklas i framtiden med t ex självkörande bilar, laddningsstationer och IOT i stadsmiljön är vi naturligtvis med som samskapare av framtidens smarta samhälle.

Vår kultur drivs av glädje

Vi vet att glädje och motivation är naturliga förutsättningar för personlig utveckling och lärande. Det är något vi försöker stimulera varje dag i veckan.

Vår tillväxt börjar med våra medarbetare. Vårt uppdrag är att ge alla kraften att växa som människa så var och en kan nå sin fulla potential. För vi för övertygande om att när arbetsglädje, livskvalitet och affärsutveckling lever i symbios kommer energiutväxlingen att skapa rätt förutsättningar för att nå mästerliga resultat.

 

Varför jobba hos oss?

På Vinnergi får du utvecklas som du vill och ha roligt på jobbet. Det är faktiskt vårt största fokus. Vi har en rad förmåner som alla andra men här är några av de vi tror mest på!

 

 • Personlig utveckling

  Utveckling är en stark mänsklig drivkraft och här får du odla den. Förutom forum för utbyte med kollegor, konferenser och kurser, så får du också 40 timmar per år att lägga på valfri kompetensutveckling. De kan läggas på ideellt arbete i Afrika eller på en projektörsutbildning. Du väljer!

 • Balans mellan vardag och jobb

  Långsiktighet är ett av våra värdeord och vi vill att våra medarbetare ska må bra, länge. Här premieras inte 80-timmarsveckor, istället vill vi uppmuntra till ett hållbart arbetsliv och jobba förebyggande med hälsa och det är en viktig del av vårt ledarskap.

 • Bidra till ett bättre samhälle

  Vinnergi har en aktiv CSR-avdelning! Ledningen har miljö & mångfaldsfrågor högt på agendan. Varje år sponsrar vi också ungdomsidrott, inom vårt koncept Go HERO loggar vi vår träning och varje svettig timme blir pengar till en organisation som medarbetarna väljer. Många av våra initiativ kommer från medarbetarna själva, så om du har en idé för att hjälpa finns alla möjligheter att förverkliga den!

 • Vinnergi är medarbetarägt

  Vi tror att om våra medarbetare är delägare fattas långsiktiga beslut, vi är motiverade på ett annat sätt och vi blir framgångsrika även på lång sikt. Vi strävar efter att ge så många medarbetare som möjligt chansen att bli delägare. Delägare eller ej – alla anställda är med och delar på vinsten!

Sankt Larsgatan 3
582 24 Linköping Vägbeskrivning pierre.wallgren@vinnergi.se +46 709 39 69 64 View page

Avesta

774 30 Avesta Vägbeskrivning View page

Gästrikland

Gästrikslands Tidning
806 45 Gävle Vägbeskrivning View page

Göteborg

Anders Personsgatan 16
416 64 Göteborg Vägbeskrivning david.bjorklund@vinnergi.se +46 706 75 88 76 View page

Helsingborg

252 23 Helsingborg Vägbeskrivning View page

Kalmar

Södra Malmgatan
392 34 Kalmar Vägbeskrivning erik.wistrom@vinnergi.se 070 360 01 60 View page

Krylbo

775 96 Krylbo Vägbeskrivning View page

Köping

731 30 Köping Vägbeskrivning View page

Malmö

Fredriksbergsgatan 16
212 11 Malmö Vägbeskrivning mikael.steinholtz@vinnergi.se +46 725 26 67 11 View page

Stockholm

Gustavslundsvägen 145
167 51 Stockholm Vägbeskrivning sara.kebert@vinnergi.se +46 739 20 32 02 View page

Sundsvall

Skönsbergsvägen 3
856 41 Sundsvall Vägbeskrivning erik.rydja@vinnergi.se +46 727 33 37 12 View page

Trollhättan

461 34 Trollhättan Vägbeskrivning View page

Umeå

903 28 Umeå Vägbeskrivning View page

Uppsala

753 20 Uppsala Vägbeskrivning View page

Västerås

722 12 Västerås Vägbeskrivning View page

Örebro

703 61 Örebro Vägbeskrivning View page

Jobbar du redan på Vinnergi?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@vinnergi.se
 • Ann-Sofie Rexeke
 • Caroline Lindahl
 • David Björklund
 • Elin Jakobsson
 • Emil Blomberg
 • Erik Rydja
 • Erik Wiström
 • Fredrik Augustsson
 • Fredrik Fahlman
 • Fredrik Wiktorsson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor