facebook tracking
Verksamhetsområde

Telekom

Connect
Jobba med samhällets viktigaste infrastruktur!

Telekommunikation är kanske den bransch som står för dagens och morgondagens viktigaste infrastruktur. Här är du i allra högsta grad med och formar morgondagens hållbara samhälle.

Vi hjälper såväl de stora operatörerna som fastighetsägare, stadsnät, byggbolag och företag med att utveckla och förvalta alla typer av nät inom telekom.

Telekom innefattar väldigt många spännande områden. Våra konsulter jobbar med allt från radio, fiberutbyggnad, SA och transmission till mobilnät, från tunnelbanan till fjällen!

Du kan till exempel jobba med:

 • Nätplanering och nätdesign

Det är viktigt att säkra en långsiktigt hållbar utbyggnad av nät. We hjälper kunder att planera & designa nät med både dagens behov och framtida utbyggnadsmöjligheter i åtanke.

 • Projektering

Vi gör grov- och detaljprojekteringar som omfattar allt från kostnadsuppskattning & materialval till arbetsritningar, materiallistor för inköp och grävtillstånd och markavtal.

 • Integration
 • Dokumentation

Pålitlig dokumentation är viktigt för t.ex. framtida utbyggnad. Vi tar oss an att komplettera, migrera & digitalisera befintlig dokumentation, upprätta ny och sätta upp bra förvaltningsrutiner.

 • Projektledning

Vi hjälper våra kunder att styra hela eller delar av projekt.


Några av oss som jobbar med telekom

Våra nät behöver ditt nätverk.

Hos oss jobbar 170 av Nordens bästa experter inom nätinfrastruktur. We Consulting är ett företag där vi-känslan är viktig. Nu söker vi 50 nya experter som vill bidra till att utveckla våra tjänster och vår goda företagskultur ännu mer.

Vi jobbar i team, och vill lära känna både dig och andra personer som du skulle vilja jobba med hos oss. Så varför inte ta med en duktig kollega eller bekant på anställningsintervjun? (Om du helst söker jobbet själv, är det såklart också ok!).

Varför jobba hos oss?

På We får du utvecklas som du vill och ha roligt på jobbet. Det är faktiskt vårt största fokus. Vi har en rad förmåner som alla andra men här är några av de vi tror mest på!

 

 • Personlig utveckling

  Utveckling är en stark mänsklig drivkraft och här får du odla den. Förutom forum för utbyte med kollegor, konferenser och kurser, så får du också 40 timmar per år att lägga på valfri kompetensutveckling. De kan läggas på ideellt arbete i Afrika eller på en projektörsutbildning. Du väljer!

 • Balans mellan vardag och jobb

  Långsiktighet är ett av våra värdeord och vi vill att våra medarbetare ska må bra, länge. Här premieras inte 80-timmarsveckor, istället vill vi uppmuntra till ett hållbart arbetsliv och jobba förebyggande med hälsa och det är en viktig del av vårt ledarskap.

 • Bidra till ett bättre samhälle

  We har en aktiv CSR-avdelning! Ledningen har miljö & mångfaldsfrågor högt på agendan. Varje år sponsrar vi också ungdomsidrott, inom vårt koncept We Go loggar vi vår träning och varje svettig timme blir pengar till en organisation som medarbetarna väljer. Många av våra initiativ kommer från medarbetarna själva, så om du har en idé för att hjälpa finns alla möjligheter att förverkliga den!

 • We är medarbetarägt

  Vi tror att om våra medarbetare är delägare fattas långsiktiga beslut, vi är motiverade på ett annat sätt och vi blir framgångsrika även på lång sikt. Vi strävar efter att ge så många medarbetare som möjligt chansen att bli delägare. Delägare eller ej – alla anställda är med och delar på vinsten!

Jobbar du redan på We Consulting ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@we-consulting.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor