facebook tracking
Mats Rönnlund

Mats Rönnlund

VD

Hej Mats, vad gör du på We?

Hej! Jo, jag är stolt VD för det här härliga företaget! Jag har jobbat på We i mer än tre år nu och det är så kul att se hur vi utvecklas och växer utan att tappa vår grund. Det känns fortfarande som en familj, bara ganska mycket större.

Hur kan en dag kan se ut för VD:n på We?

Jag har nog ingen dag som är någon annan lik, men det jag ser till att göra regelbundet är att resa runt till alla våra 12 kontor. Jag vill träffa alla medarbetare så ofta som möjligt, berätta om företagets utveckling, vad som är på gång och samtidigt få höra hur de har det, vad de gör och hur de trivs. Jag kan faktiskt namnen på alla våra medarbetare!

Jag brukar också se till att träffa våra kunder en hel del. Och så lägger jag planen framåt, tillsammans med min ledningsgrupp och tänker mycket på hur We kan bli världens bästa arbetsplats.

Det måste vara stressigt att vara VD för mer än 160 medarbetare, hur gör du för att balansera jobb och fritid?

Dels så har jag världens bästa VD-sekreterare, Marie, som hjälper mig planera bra, dels så ser jag till att ha tänkartid i kalendern varje vecka. Den använder jag till att lyfta blicken och se framåt, eller till att reflektera över det som pågår. Jag tränar också en hel del och ser till att inte jobba över på kvällar och helger. Vi ska hålla länge, alla på We och jag vill leva som jag lär!
Det allra viktigaste är att skratta ofta på jobbet och det gör jag!
mats.ronnlund@we-consulting.se

Jag rekryterar

Jobbar du redan på We Consulting ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@we-consulting.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor