facebook tracking
Ann-Sofie Rexeke

Ann-Sofie Rexeke

Senior Projektledare – Telekom

Hej Ann-Sofie, vad jobbar du med på We?

Hej! Jag är SA-projektledare och jobbar mest med inplaceringar. Jag har två uppdrag, så jag jobbar 50% för Telia Sonera Networks och 50% för Tele 2.

Hur kan en dag på jobbet se ut för dig?

Den börjar oftast med att jag kollar status på mina siter som jag har ansvar för att leverera. Mycket av mitt dagliga arbete består av databasarbete i kundens databas där allt ska vara korrekt inlagt. Radiomoduler i teknikbod ska vara rätt kopplat till stativ, antennkablar till rätt antenner till exempel. Det arbete jag utför bevakas av en SA Coordinator som direkt återkopplar om jag har glömt något eller gjort något tokigt!

Mitt arbete blir ett underlag för den fysiska byggnationen för ett radiosystem, så allt måste stämma för att undvika missförstånd ute på site.

När man arbetar med siter i SA-skedet genererar det också en del avtal som ska hanteras. Det innebär att checka av så det är rätt skrivet från mast/bodägaren och rätt höjder, priser m.m. finns med!

Du och dina närmsta kollegor valde tillsammans att börja jobba på We, vad fick er att välja just We?

We kändes som ett ungt, nytt företag. Moderna och spännande! Det lockade att få vara en del av ett företag som växer, är ungt, friskt och har så mycket energi. Det känns som We bubblar av nya idéer!

Vad tycker du mest om att göra för att koppla av?

Jag älskar verkligen att odla och vi har byggt två stora odlingsbäddar och har satt potatis. Det är så kul! Det är en härlig känsla att äta min egen färskpotatis på midsommarafton. Det är häftigt att odla själv och det faktiskt blir något – det är liksom extra gott att äta då!

ann-sofie.rexeke@we-consulting.se

Jobbar du redan på We Consulting ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@we-consulting.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor