facebook tracking
Petra Jonasson

Petra Jonasson

Team leader – Telekom

Vad jobbar du med här på We?
Jag jobbar som team leader i ett helhetsåtagande för Skanova. Vi är ett helt gäng We-konsulter där som jag leder. 

Vad hjälper ni Skanova med?
Vi hjälper dem genom att vara en extern avdelning som ansvarar för att selektera de ordrar som kommer in, planera ut dem på de olika entreprenörerna och så genomför vi de ordrar som kallas för snabbordrar.
Vi är sambandscentralen mellan Skanova, entreprenören och operatören kan man säga.

Hur kommer det sig att du jobbar inom telekom?
Det var faktiskt en slump från början! Jag började på Televerket Radio med NMT och fastnade för känslan att jobba med att bygga en infrastruktur. Jag har ju verkligen följt den tekniska utvecklingen på nära håll, det är spännande. Det påverkar ju hela samhället, det vi gör. Det gör branschen så intressant och jag är väldigt nyfiken på framtiden!

Hur hamnade du på We Consulting?
Det var en tidigare kollega som frågade om jag var intresserad av att byta till We. Jag trivdes där jag var, men det lät intressant med en platt organisation, medarbetarägande och att det fanns en stor chans att vara med och påverka. Det gör det mer motiverande att jobba då, det känns mer långsiktigt. Jag trivs bra!

Vad får dig att koppla av?
Jag tycker om att resa, så det försöker jag göra mycket. Jag gillar också att jobba med händerna, att skapa. Jag odlar en hel del och handarbetar mycket. Saftar och syltar! Det är väldigt avkopplande. Jag gillar att dricka champagne ibland också, för lyxkänslan!

Jobbar du redan på We Consulting ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@we-consulting.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor