facebook tracking
Caroline Lindahl

Caroline Lindahl

Projektledare – Telekom

Hej Carro! Vad gör du på We? 

Jag jobbar med inplaceringar - jag hjälper Telia när de ska inplaceras i egna eller andra operatörers befintliga stationer.

Vad är det du hjälper dem med? 
Det börjar med att jag utreder vad som finns idag, vad som står i avtal och specificerar vilka förändringar som krävs. Det gör jag alltid, oavsett om Telia finns där redan eller ej.

Ibland krävs bygglov eller nya avtal och då ordnar jag också med det. 

När började du på We?

Jag började i april 2016! Jag blev uppringd av Niklas som jag jobbade ihop med tidigare på ett annat företag. Han frågade om jag var intresserad och jag nappade. We lät som ett piggt och fräscht företag, som hade lite mer driv än många andra aktörer i branschen och en väldigt genomtänkt filosofi kring medarbetartrivsel och långsiktighet. 

Vad är viktigt för att du ska trivas på jobbet?

Jag vill gärna känna att jobbet ger mig nånting och att det jag gör bidrar med något för andra - att det känns meningsfullt. Jag gillar också att utvecklas och lära mig nya saker och det är viktigt att chefen och företaget i stort stöttar i det. Sen är det såklart jätteviktigt med härliga kollegor, man ska ha kul på jobbet!


Det finns ju mer i livet än jobb - vad gör du helst när du ledig? 

Med två små barn hemma så uppskattar jag att vara själv ibland, och då är jag helst utomhus. Jag går eller springer gärna i skogen eller plockar svamp. Jag tycker om att vandra också.

Vad vill du säga till tjejer som funderar på telekombranschen?

Kom hit! Jag tycker det håller på att hända mycket och det är en riktigt spännande bransch att vara i. We Consulting känns modernt och jag tror att allt fler företag i den här branschen förnyar sig för att hänga med. 

Många kan nog tro att det är så väldigt tekniskt och tyvärr kanske skräms bort av det. Jag och många andra i liknande roller har ju inte en teknisk bakgrund, utan ett stort intresse för teknik och möjligheterna med den. Jag jobbar mer med projektledning än ren teknik. Och dessutom är teknik kul – det händer mycket och vi bygger ju en samhällsviktig infrastruktur - det är coolt!

+46 706 533 377

Jobbar du redan på We Consulting ?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@we-consulting.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor